Waarom veiligheidskleding van PWG?

In de risicovolle sectoren waarin jij en je team opereren, is de juiste veiligheidskleding van groot belang. Of je nu werkt in de petrochemie, bouw, energie of een andere gevaarlijke omgeving, de kleding die je draagt moet je beschermen en tegelijkertijd comfortabel zijn. Bij PWG begrijpen we dit als geen ander. In deze blog ontdek je waarom de werkkleding van PWG de beste keuze is om jouw team veilig te houden. 

3 redenen om te kiezen voor de veiligheidskleding van PWG:

1. Comfort: optimale pasvorm en veiligheid

Naast bescherming is comfort een belangrijke factor in veiligheidskleding. PWG zorgt ervoor dat je team zich comfortabel voelt, zelfs in de meest uitdagende werkomgevingen. Onze kleding is ontworpen met de drager in gedachten. Ergonomische ontwerpen zorgen voor een optimale pasvorm en bewegingsvrijheid. Door de kleding zo licht mogelijk te maken, kunnen professionals in risicovolle beroepen hun werk zo optimaal mogelijk uitvoeren.

We maken gebruik van ademende, duurzame en zachte materialen die zowel beschermen als comfort bieden. De gelaagde structuren in onze kleding zorgen voor isolatie zonder dat het zwaar aanvoelt. De veiligheidskleding van PWG is voorzien van functionele details zoals:

·         Verstevigde naden

·         Beschermende flappen over ritsen en knopen

·         Strategisch geplaatste zakken

PWG ontwikkelt, produceert en levert veiligheids- en brandwerende kleding voor professionals in risicovolle beroepen. Al sinds 1910 gaan we tot het uiterste om de allerbeste kwaliteit te leveren. Bekijk hier ons uitgebreide assortiment met veiligheidskleding.

2. Maatwerk en flexibiliteit dankzij eigen productie

We nemen de mannen en vrouwen ín de kleding mee in het gehele proces, zodat we tot een eindproduct komen dat volledig voldoet aan alle wensen. Een belangrijk voordeel van het zelf produceren van veiligheids- en brandwerende kleding is dat we een hoge mate van maatwerk kunnen bieden. Wil je bedrijfslogo’s of specifieke kleuren toevoegen aan de veiligheidskleding? Wij bieden diverse mogelijkheden. Zo kun je gemakkelijk en snel gepersonaliseerde kleding bestellen die bijdragen aan de herkenbaarheid en professionaliteit van je team. PWG kan je hierin adviseren.

Buiten uitgebreide maatwerkopties bieden we ook een aantal extra services, zoals een persoonlijk werkkledingplan, voorraadbeheer en reinigings- en reparatieservices. PWG is al jaren een vertrouwde leverancier en partner voor veel organisaties en instellingen in Europa. Wij blijven innoveren en verbeteren om te voldoen aan de steeds veranderende eisen van de industrie.

3. Klantgerichte service: efficiënt en deskundig advies

Bij PWG staat de klant centraal. Wij zorgen ervoor dat je de beste ervaring hebt, vanaf het moment van bestelling tot aan het gebruik van onze producten. Ons team van experts staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste veiligheidskleding. Of je nu vragen hebt over normeringen, materialen of maatwerkopties, wij bieden professioneel en op maat gemaakt advies.

Wij maken het bestellen van veiligheidskleding eenvoudig en efficiënt. We begrijpen dat tijd kostbaar is en dat je snel de juiste kleding wilt hebben. Daarom zorgen we voor snelle en betrouwbare levering. Onze producten zijn vaak direct uit voorraad leverbaar, zodat je team nooit zonder bescherming komt te zitten. Daarbij bieden wij uitgebreide garanties op onze producten.

PWG: jouw partner in ultieme veiligheid en comfort

Bij PWG begrijpen we dat veiligheidskleding niet alleen moet beschermen, het moet comfortabel dragen en makkelijk te bestellen zijn. Met onze focus op comfort, gebruiksvriendelijke bestelprocessen en klantgerichte service, bieden wij de ultieme oplossing voor jouw veiligheidsbehoeften. Kies voor PWG en ervaar de perfecte balans tussen bescherming, comfort en gemak.

·         Uitgebreide collectie met focus op ultimate fire safety wear

·         Full-service: van productie en maatwerk tot reinigingsservice en budgetbeheersing

·         Duurzame en verantwoorde grondstoffen en productieprocessen